Hejhopp! Det blev ett längre, ofrivilligt, uppehåll då min internetuppkoppling i mobilen bestämde sig för att rata mig lite grann. Alltid lika kul när tekniken vänder sig emot en sådär. Jag bloggar ofta från mobilen, eftersom de flesta bilder som tas i stallet tas med mobilen, så därav tystnaden. Nåväl. Jag orkade inte engagera mig sådär väldigt mycket i det heller, eftersom jag hade så mycket annat att fokusera på. Sökte jobb som en galning, oroade mig för Honey, jobbade. sprang på några jobbintervjuer osv. Sånt är livet på en pinne!
 
Honeys hornhinnesår läkte iaf fint och hornhinnan färgade inte in längre när veterinären var ut efter en veckas behandling. Däremot tog det ytterligare tre veckor för effekten av medicinen att gå ur, så att pupillen återgick till att fungera normalt, så hon har stått på box i totalt en månad även om hon de sista veckorna fick gå ut ett par timmar på kvällen. Vi har börjat smyga igång igen med igångsättning, och har som målsättning att kunna galoppera i juni eller så - lagom till att sommaren gör sitt intåg. Fröken är väldigt urfallen (omusklad) och balansen är inte alls bra - inte riktigt så dålig som när hon kom för ett år sen (då hon snubblade omkull titt som tätt...), men som sagt riktigt dålig - eftersom hon inte har nån styrka att balansera upp sig. Det är frustrerande för oss båda, men samtidigt knappast förvånande med tanke på rådande omständigheter: hon var ju inte igång alls när hon gjorde illa ögat heller. Nu i helgen fick hon äntligen gå ut i hagen som vanligt igen - hurra! Mycket nöjd fröken som inte alls ville följa med mig in igår kväll, men lät sig övertalas med en liten godisbit idag. Det är så skönt att vara ute och ha plats att röra sig, tjohoo!
 
Nu får det vara nog med elände för ett tag. Min målsättning nu är att komma igång med Honey igen, få ett nytt jobb och jobba ihop en ny buffert igen. Buffertkontot måste fyllas på efter den här (dyra) starten på året, och därefter vill/behöver jag spara ihop pengar till att köpa en hästtransport. (Så väldigt, väldigt frustrerande att jag precis hann sälja mitt innan Honey kom - jag skulle ju inte ha häst på ett tag när Kastor fick somna in... Menmen, det är som inte mycket att göra åt. Men nu behöver vi ju en, för det blir en hel del åkande och det verkar inte bli mindre framöver.)

Nä, nu är det dags att sova! Go'natt världen!

Kommentera

Publiceras ej