Så blev det en periods tystnad igen från min sida. Det var inte alls planerat, snarare tvärtom, men livet kom emellan. Stress över jobbsituationen som först blev osäker beträffande sommaren och efter en del om och men landade i att det inte blir något med det tilltänkta nya jobbet - stor besvikelse efter att ha varit helt inställd på det i många veckor och jag tror att alla vi inblandade känner likadant. Den lilla lilla ljuspunkten i den röran är att det inte på minsta sätt handlar om att nån ångrat sig om att anställa just mig, utan uppdraget kommer helt enkelt inte att starta upp. Ovissheten gjorde att det mesta hamnade lite i vänteläge, vilket jag tycker är väldigt jobbigt, och bloggen prioriterades helt bort. Hej och hå. Ett litet stänk av tur: jag får fortsätta med mitt nuvarande demojobb och är bokad t.o.m. september, så jag står iaf inte utan inkomst och trivs som tidigare nämnt himla bra i den aktuella butiken. Och så har jag förstås mitt eget företag, som jag hoppas kunna satsa mer på framöver...
 
 Honey och jag har tuffat på i sakta mak. Mycket skritturer med inslag av trav. Fröken börjar slappna av lite mer i travövergångarna. Den sista veckan delade vi flera väldigt trevliga kvällsturer.
 
 
På midsommarafton, dvs i fredags, gjorde jag något jag sällan gör numera: åkte in till Uppsala och firade midsommar med både nya och gamla bekantskaper. Det var himla trevligt, även om jag blev trött och så.
Resten av helgen har dock varit mindre trevlig: Honey är sjuk :-( . I lördags morse hade hon plötsligt enkelsidigt flöde ur ena näsborren och svullna lymfkörtlar. Dessutom lever hon om och bankar i boxdörren på nätterna, vilket hon inte brukar. Jag hade förstås kontakt med veterinären flera gånger under lördagen och vi bestämde att vi skulle avvakta till måndag (idag). I lördags hade hon lite högre temp, men ingen feber, och hon är opåverkad i övrigt. Jag pratade just med veterinären och de har mycket annat akut idag så nån kommer ut imorgon istället. Jag hoppas verkligen att det inte är nåt superjobbigt virus eller fraktur i en tand som ligger bakom. (Jag upptäckte just att "min" bästa veterinär, som haft sin klinik ett par mil bort, flyttat från trakten. Hon är på en ridskola på rimligt bilavstånd varannan onsdag framöver, vilket ju funkar för rutinkoller och hältutredningar osv, men för mer brådskande grejer eller om jag inte kan åka iväg med hästen, verkar det som att jag är hänvisad till Distriktsveterinärerna atm. Äsch då, vilken besvikelse! Men tur att jag iaf kan ta oss dit för mun/rörelseapparaten. Och som det är för tillfället är vi ju ändå regelbundet på Mälarkliniken...)
 
Jag har flera inlägg som ligger som utkast, halvfärdiga, son kommer att komma upp allteftersom jag hinner/orkar/tar mig tid.
Häst, sjuk, jobbigt, mycket, otur, livet, rörigt, kaos, trött, tid, prioriteringar,

1 kommentarer

Ann

27 Jun 2017 12:11

Åh vad tråkigt, hoppas allt löser sig med både jobb & Honey snart. <3

Svar: Tack <3 .
Louise Frykell

Kommentera

Publiceras ej