Den här veckan har i princip bestått av jobb. Jag skulle iväg med företaget och stå som utställare idag, och ville ha lite grejer för hund att sälja också eftersom arrangören delvis har hund som inriktning - och jag hade inga koppel eller halsband färdiga. Och sen blev jag lite väl kreativ, så det tog lite längre tid än jag tänkt från början...samtidigt som jag jobbar med butiksdemo onsdag-lördag. Hejja hejja, det blev lite väl mycket - men himla kul var det! Jag älskar ju sadelmakeriet och tycker att det är världens bästa jobb, och det är inte alla förunnat att känna så. Arrangörerna idag var också himla snälla och lät mig ha lite loppis med mig också (har rensat en massa hemma för att få in lite extra slantar), så förutom företagets grejer (jag sålde faktiskt lite, woho!) fick jag sålt några prylar privat. En mycket bra dag.  
 
Honey verkade lite hängig i början av veckan, så hon har fått vila den här veckan vilket hon inte verkar missnöjd över. Hon har fortfarande ingen feber, men är lite lite snorig och en smula trött. (Det är därför jag säljer av det jag kan, för att försöka dryga ut bufferten lite som förberedelse för kommande räkningar.) Men imorgon ska vi börja motionera lite igen. Fortfarande inte regelrätt träning, naturligtvis, men det är bra om hon inte blir stående helt igen nu när vi börjat komma igång. Jag vill helst undvika att hon faller ur i ryggen osv.
 
Nä, nu har jag legat på sängen med en katt på bröstet sen jag packat ur bilen. Upp och hoppa! Nu ska jag röja upp här hemma innan jag åker ut till Honey, så att jag (förutom ett pass i tvättstugan, lite bokföring och kanske uppdatering av webbshopen) kan unna mig att vara ledig nu måndag-tisdag.
 
 
Jobb, företagande, event, utställare, trött, hängig, vila,

Kommentera

Publiceras ej