GOTT NYTT ÅR! Jag inledde det nya året med att titta på fyrverkerierna från balkongen med ett glas cola i handen. Lillebror tittade storögt från golvet under bordet, medan Lillan beslutade att det nog var bäst att krypa in under sängen ändå. Nu har katterna fått dela på lite godis och lugnet har åter sänkt sig över området. Jag tittar på en film i väntan på att bli sömnig.

 
Dagens Facebook-status:
"Så går 2016 till slut mot sitt slut, bara några timmar kvar - utanför mitt fönster går solen just ner för sista gången i år. Mina känslor inför året som gått är väldigt blandade. Många fina ljuspunkter, det kan inte förnekas när både Lillan och Honey flyttade in och blev fasta inslag i min vardag. Jag startade eget, om än i liten liten skala. Fick flera nya erfarenheter i bagaget. Men året rymde också väldigt mycket som varit (och fortfarande är, och kommer att vara under många år framöver) oerhört tungt och jobbigt. Det var året då saker och ting skulle ordna upp sig, men blev nästan direkt raka motsatsen då hela tillvaron rasade ihop. Den enskilda händelse som känns värst är, förstås, att min älskade Kastor inte finns mer. Jag har inte ens börjat bearbeta det ordentligt, den dörren är ordentligt låst tills jag är redo. Jag tappade fullständigt greppet, hittade det nästan men tappade det återigen under hösten. Så här sitter jag, fortfarande, och är inte alls där jag hade tänkt och hoppats att vara vid det här laget. Det är mycket som behöver styras upp - och det ordentligt - när 2017 gör sitt intåg. Men jag har också fantastiska människor, ett förstahandskontrakt på min lägenhet, två fyrbenta pälsbollar som påminner mig om vikten av att bara vila i sängen en hel eftermiddag ibland och dessutom (troligen) världens mest påkostade terapeut i form av en viss brun fröken. Och det är inte fy skam, det. Så. Gott nytt år, allihop - see you on the other side!"
 
På det hela taget är det skönt att stänga dörren till år 2016. Dags att ta nya tag, blicka framåt och försöka släppa motgångarna. För även med Honey har det varit lite för mycket av den varan under det gångna året. Ny träningsdagbok för mig och Honey (vi hade inte ens någon tidigare). Nu kör vi!
 
 
 
nyår, nystart, hejdå 2016, motgångar,

Kommentera

Publiceras ej