Igår började dagen med snö/snöblandat regn, som övergick i regn, som övergick i snö...som faller utanför fönstret även nu. Nån plusgrad visar termometern att det är. Brrr. Tur att det var sol i helgen så att vi hann få lite höstbilder, för nu är'e vinter! Jag fick för övrigt ett smakprov från fotografen i söndags - kan inte visa förrän jag valt bilder och betalt, men den är såååå fin! :-)
 
Jag hoppas att Honeys nya täcke kommer i dagarna - det skickades igår och jag tycker nog ändå att det är lite för "varmt" för att lägga på de tjocka vintertäckena redan. Jag ska ta med ett av de tjocka ulltäckena till stallet idag - de sitter inte riktigt bra kring bogen men hon var lite kall under BoT-fleecen igår kväll. Det lutar åt att jag vackert får beställa ett eller ett par tjocka stalltäcken åt fröken. Tur att stallet iaf är väl isolerat och bra.
 
Stallplanen igår kväll...
 
Fröken ville ut och jobba...fördelen med snön är att den uppklippta hålväggen hålls ren från lera iaf!
 
Min beställda vinterkappa kom fram igår morse. Jag hade åt pipan för tunna kläder på mig för vädret när jag åkte till stallet igår kväll, men men kappan på frös jag inte det minsta. Yay! Jag är så nedrans frusen den här säsongen, usch.
 
Snö, kyla, vinter, frusna, täcken,

Kommentera

Publiceras ej