I lördags var det dags för WRU AWG 2014 - westerntävling med D och C klasser, och klubbmästerskap (KM), på Denan utanför Rimbo. Jag sponsrade tävlingen med två rundflätade grimskaft i mörkbrunt/ljusbrunt läder.
Jag tävlade inte själv, dels för att jag inte rider western vare sig renodlat eller på den nivån att jag kan tävla högre än E-klass och dels för att hästen min bara skrittas för närvarande. Men jag var på plats under större delen av dagen, med en drös egentillverkade hästprylar och ägnade mig åt att prata med trevligt folk och titta på fina hästar i den strålande höstsolen och (något kyliga) höstvinden utanför ridhuset. Sadlarna var med som "skyltex" och två par delade enkla tyglar (brukstyglar http://colourspot.blogg.se/2014/april/delade-brukstyglar-13mm-16mm-19mm.html) fick flytta till nya ägare. En fin dag!
 
Började dagen med att sätta upp ett partytält - som lika snabbt fick rivas ner då det höll på att blåsa bort! Vädret sammarbetade iaf, och grejerna hängde snällt kvar hela dagen.
 
Visitkorten fick stå på distanssadeln - så kan man också göra när ett bord saknas!
 
AWG, WRU, western, tävling, 2014,