Hej ni där ute, long time no see!
Mycket har hänt sedan sist, både gott och ont. Det innebär att jag nu när jag klickar liv i den här bloggen igen, också låter den byta inriktning en smula. Den kommer att bli både mer och mindre personlig, på sätt och vis. Den kommer att handla om min vardag som privatperson snarare än sadelmakeriet, som var i fokus tidigare. Eftersom jag nu driver ett företag vill jag separera min yrkesroll från min privatperson, i den mån det nu är möjligt. Livet som företagare kommer säkerligen att beröras emellanåt, eftersom det blir en stor del av ens liv, men jag kommer inte att presentera mina arbeten på det sätt som jag tidigare gjorde. Den som är nyfiken på sadelmakeriet är välkommen in på min Facebook-sida, som i dagsläget får fungera som både blogg och "hemsida". Och så var det privatlivet... Vissa saker kommer jag att utelämna eller bara snudda vid, eftersom jag inte vill kasta ut det i offentligheten. Ibland kommer det att bli korta, tunga inlägg. Ibland korta, lättsamma. Ibland långa, ibland bara en bild eller två eller tre...eller så.

Vem är då jag? 25år gammal, boendes i Heby med mina två katter. Jag flyttade upp hit från Vallentuna i mitten av 2012 för att plugga, och har blivit kvar trots att jag tog examen i slutet av september förra året. Sedan dess har jag jobbat med lite av varje. De senaste åren har varit väldigt tuffa på många sätt, när min älskade fjordvalack Kastor var dålig och samtidigt andra motgångar, och i början av det här året sa min kropp till slut ifrån. När Kastor fick somna in i slutet av mars orkade jag inte kämpa emot längre, utan gick till läkaren som sjukskrev mig på fläcken i början av april. Under sommaren började jag jobba lite igen, och efter mycket om och men var det dags att ge sig ut i världen igen. I mitten av augusti skrev jag in mig på AF, fick min FA-skatt och startade upp mitt eget företag. Så här är jag nu, och trevar mig fram medan jag försöker hitta vägen igen och anpassa mig till den jag är nu. Mina andningspauser får jag hos min häst, Honey.
 
Min häst, Honey Bird Twitter, är både min första och tredje häst. Jag köpte henne 2008, lånade ut henne på foder 2010, sålde henne till fodervärden 2011 och i mars i år kom hon tillbaka till mig. Honey är en varmblodstravare, u. Little Bord e. Wall Street Banker, född 2001. En rätt speciell dam med überkänslig rygg, men ett kanonpsyke när en hittat knapparna. Tanken är att vi ska träna för distansritt, som är den tävlingsform som vi båda verkligen tycker om, och kanske komma ut och nosa på tävlingar igen under nästa år. Vi får se vart det landar, viktigast är att vi har roligt! Oavsett om vi tävlar eller inte så är variation och träning för hållbarhet vår röda tråd.
 
Mina katter heter Lillebror (6år) och Lillan (ålder något osäkert, men uppskattningsvis runt 1,5år). Båda två är korthåriga huskatter som kommit till mig som omplaceringar. Lillebror har jag, for the record, inte döpt själv - Lillan däremot fick sitt namn för att hon är hälften så stor som Lillebror. De lever samboliv med mig, äter BARF och ockuperar helt sonika hela sängen så att jag inte får plats när de tycker att jag jobbar för sent på kvällen. 
 
Sådär, då har jag presenterat min tillvaro lite grann. Nedan följer några bilder - bilder är kul!
 
 
 
Kastor vilar vid maten, en kall dag i början av mars i år. Tänk att det var i år..det känns både som igår och som flera år sedan, samtidigt. Älskade, älskade häst. Jag har ett gäng fina bilder som min mor hjälpte mig att ta på vår sista dag tillsammans, men jag har fortfarande inte kraft nog att gå igenom dem.
 
Honey i gröngräset i början av juni.
 
En nyduschad Honey efter en varm ridtur strax innan midsommar i år.
 
Lillan och Lillebror tar igen sig efter ett race runt lägenheten. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej