Nu har sadelmakeriet fått en egen Facebook.sida! Där kan ni se många av de arbeten jag gjort (som ju även finns här på bloggen). Inom kort kommer också saker som är till salu (bilder, pris, info) upp. På sidan kommer ni även att kunna följa pågående projekt, och en del annat! :-) Tanken är att sadelmakeriet helt ska flytta till FB-sidan och hemsidan (stay tuned...) när det väl är igång ordentligt.
 
 
 
 
Facebook, sadelmakeri, uppdateringar,

2 kommentarer

Britt

25 Jan 2015 00:20

Vilken intressant sida!
Hade varit roligt att få läsa lite mer om hur man rundsyr, kant polerar och liknande. Använder du gaffel eller helt för hand när du får så fina och jämna stygn?

Svar: Hej! Roligt att du tycker om den :-) Jag har tänkt presentera en del tekniker i korthet, dvs inte "nu ska jag lära dig att göra X" men kort visa hur det går till. Nu under våren ska jag göra mitt gesällarbete och därefter är min utbildning avslutad, så jag sparar nog sådant till den riktiga hemsidan framöver. När hemsidan kommer upp kommer denna blogg troligast att bli mer "privat", dvs att jag skiljer på mig som yrkesperson och mitt liv i övrigt.Jag slår aldrig hål med gaffel eller liknande verktyg, utan syr för hand med dubbla nålar och skärsyl. Då görs ett hål i taget, vartefter man syr.
Louise Frykell

Britt

25 Jan 2015 14:06

Ja det förstår jag att man inte kan skriva exakt, men blir kul att få se bilder. Och sedan prova sig fram själv med sina "hobbyprojekt", redan fått lite ideér hur jag ska fodra m.m. tack vare din sida! :-)

Svar: Så roligt att du hittat inspiration! :-) Det är kul att få feedback! Jag knåpar (än så länge mest mentalt) på hur hemsidan ska se ut, byggas upp och vad den ska innehålla - klart är iaf att den ska fokusera helt på hantverket (till skillnad från bloggen, som är mer allmän och det jag lagt ut från sadelmakeriet är mest för att jag inte haft någon annanstans att lägga upp saker som blivit till under min utbildning.. ;-) ). Det kommer, även om det nog dröjer iaf några månader pga fokus på sista terminen av utbildningen.
Louise Frykell

Kommentera

Publiceras ej